Get Started Now!



COVID-19 SONRASI İŞE DÖNDÜĞÜNÜZDE RUBBER DAM KULLANIMI SİZE NASIL YARDIMCI OLACAK?


✅Rubber Dam kullanmak enfeksiyon riskini azaltacak.

✅Rubber dam, havadan bulaşan kirleticilerin oluşumuna karşı ilk savunma hattı olan emiş etkinliğini önemli ölçüde arttırmaktadır.

✅Rubber dam, tükürük veya kandan kaynaklanan tüm kontaminasyonu ortadan kaldıracak.

✅Hastalar, bazıları Corona'dan bile daha zararlı olan tüm virüslerden kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek için tüm protokolleri sıfırlayacak bir dişçiye güveneceklerdir.


Gündelik restoratif diş hekimliğinde rubber dam izolasyonunun entegrasyonu üzerine bir Best Seller online kurs: RUBBER DAM MASTER COURSE. 


TÜM CİHAZLARDA YAŞAM BOYU ERİŞİM.


NEDEN BU KURSU ALMALISINIZ?


✅ Bu kurs, rubber dam izolasyonunda ustalaşmanın en hızlı, en etkili yoludur.

✅ Kısa sürede rubber dam'ı pratik biçimde kullanabilmenizi sağlayacak.

✅ Rubber dam'ı günlük uygulamalarınıza güvenle entegre etmeye hazır olacaksınız.


COURSE OVERVIEW





NET ANLATIM! RUBBER DAM MASTER ONLINE COURSE ilk 6 Modülünden bir KESİT

Get Started Now!



Eğer nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız RUBBER DAM kullanmak stresli ve moral bozucu olabilir. Kusursuz bir süreç olacağını umduğunuz şey, kolayca bir dizi başarısızlığa ve memnuniyetsizliğe dönüşebilir.

İnanın bana, bunun nasıl hissettirebileceğini biliyorum. Bu nedenle, tüm rubber dam ipuçlarını ve püf noktalarını sizinle paylaşmak için bir kurs oluşturmaya karar verdim.

Bu kursla iki ana hedefim var:

✅Gündelik restoratif diş hekimliğinde rubber dam'ı nasıl etkili bir şekilde kullanacağınızı öğrenin.

✅ Her duruma daha fazla güvenle yaklaşmak için rubber dam izolasyon becerilerinizi geliştirin.



Kapsayıcı olmayan online kursların veya webinarların genellikle sıkıcı ve yavan olabileceğini biliyorum. Bu göz önünde bulundurularak bu dersin içeriği merak uyandıracak şekilde oluşturulmuştur. İçeriğin tamamında canlı vakalara ait fotoğraf ve videolara yer verildi ve süreçteki her bir adımın ve yaptığım şeylerin sesli anlatımı mevcut.

Bu online kurs, kısa sürede rubber dam'ı pratik biçimde kullanabilmenizi sağlayacak. Rubber dam’ı günlük uygulamalarınıza güvenle entegre etmeye hazır olacaksınız.

İstatistiklere, çalışmalara, sınıflandırmalara ve abartılı BEFORE & AFTER sunumlarına yer verilmedi. Bu kurs "NASIL YAPILIR?" üzerine hazırlandı.


ONLINE görüşmek üzere!


Get Started Now!



Your Instructor



✅ Dr. Calin Pop is currently practicing as a restorative dentist in Abu Dhabi and Dubai, UAE. Prior to relocating to the UAE, he was the founder and owner of Dentimed Clinic - Romania, one of the top dental companies in the country.

✅ He is the author of "THE RUBBER DAM MASTER ONLINE COURSE" - a best seller course about integration of rubber dam isolation in everyday restorative dentistry, translated in 5 languages (English, Spanish, Russian, Romanian, Turkish); the Course is rated 9.4/10 on Coursemarks (the trustpilot of online courses).

✅ Creator of the "RUBBER DAM COACHING PROGRAM" - a program where all the issues related to rubber dam isolation are discussed and solved in the most PRACTICAL WAY through direct one-to-one online coaching sessions.

✅ Dr. Calin Pop conducts Over-The-Shoulder Courses / Workshops / Hands-Ons about restorative dentistry and also rehabilitations with ceramic restorations with all the modern protocols, covering every single step - planning, photography, smile design, impression, 3D scan, rubber dam and much more.

Cover and Author of the "Rubber Dam first" Article in JOURNAL OF COSMETIC DENTISTRY - FALL 2020





"One of the best educational videos I have ever seen.👍👍"

Galip Gürel - DDS, MSc, Professor

Price



You can find me here:


Facebook: @doctorcalinpop

Instagram: @drcalinpop

Linkedin: Calin Pop

Youtube: https://bit.ly/DRCALINPOP-YOUTUBE


Copyright @ 2019, Dr. CALIN POP
"THE RUBBER DAM MASTER COURSE" is a course produced by Dr. Calin Pop. All copyrights are reserved.